Blog | Bästa Städfirma Stockholm, städhjälp, flyttstäd, flyttstädning i Stockholm, Totalrent AB

Milentija Popovića 9, Novi Beograd

  Barska oprema | Cleaning company Stockholm

  Städfirma Stockholm | 24-Dec-2021

  Städfirma Stockholm
  Har du sökt efter "Städfirma Stockholm", "Städhjälp Stockholm" eller "Flyttstädning Stockholm" och hittade vår sida? Då har du kommit rätt! Vi är Totalrent AB, ett städbolag som har städat lägenheter, hus, företag, byggnader, skolor och kontor i Stockholm mer än 11 år.
  Vi jobbar över hela Stockholm och lämnar alltid resultat som håller hög kvalitet!

  Vilka tjänster erbjuder vi?
  Vårt företag erbjuder följande tjänster: flyttstädning, hemstädning, kontorsstädning,  stor/grov städning, byggstädning och fönsterputs i Stockholm samt alla andra kommuner i Stockholm.

  Varför välja oss?
  Vi erbjuder 100 % nöjd kundgaranti på alla städtjänster vi tillhandahåller. Våra arbetare har mångårig erfarenhet av städning och underhåll av hus, lägenheter, företag, byggnader, skolor och affärslokaler. Vi övervakar noggrant arbetet hos alla anställda i vårt företag och vi försöker säkerställa att resultatet av deras arbete är av högsta kvalitet.

  Vårt team
  Vårt team består av noggrant utvalda högkvalificerade arbetare och chefer som går igenom rigoröst urval och urval. Innan de börjar städa är alla teammedlemmar utbildade under lång tid för de strikta och höga standarder för städning som föreskrivs av vårt företag.

  Priser
  Vi erbjuder rimliga priser för hög kvalité på jobbet vi utför. Alltid lämnar vi ett fast pris på jobbet och självklart kan privata personer utnyttja RUT avdraget. MEN såklart kan vi på din begäran lämna timpris.

  Hur kontaktar man oss?
  Om du har ytterligare frågor eller fugeringar, är du alltid välkommen att kontakta oss genom att ringa 08-320208 eller skicka en förfrågan på KONTAKT sidan på www.totalrent.se

  Barska oprema | Telefon

  Barska oprema

  Barska oprema | Viber

  Viber